Partij voor de Dieren behoudt zetel in de Haagse gemeen­teraad


20 maart 2014

Den Haag, 21 maart 2014 – De Partij voor de Dieren heeft haar zetel in de Haagse gemeenteraad behouden. Ook de komende vier jaar zal de partij zich sterk maken voor een gemeente waarin mededogen en duurzaamheid centraal staan.

De Partij voor de Dieren voerde campagne onder het motto ‘Jouw idealen in Den Haag’. De partij doet geen water bij de wijn als het om haar idealen gaat, maar houdt de andere partijen een spiegel voor. Mededogen, duurzaamheid, persoonlijke vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid vormen daarbij haar uitgangspunten.

Lijsttrekker Christine Teunissen is blij met de verkiezingsuitslag. "Het tegengeluid van de Partij voor de Dieren voor een diervriendelijke en duurzame stad heeft wederom het vertrouwen van de kiezers gekregen. Dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers hebben we een fantastische campagne gevoerd. We zullen ons de komende vier jaar weer volop inzetten om onze verkiezingsbeloften waar te maken. Kiezers bedankt!", aldus het kersverse gemeenteraadslid.

Gerelateerd nieuws

Kies partij. Stem Partij voor de Dieren

Kies partij. Stem Partij voor de Dieren 18-03-2014 Aan de vooravond van de verkiezingen zijn er weer tal van verkiezings-de...

Lees verder

Installatie gemeenteraad Den Haag

Den Haag, 27 maart 2014 – Het nieuwe gemeenteraadslid van de Partij voor de Dieren in Den Haag, Christine Teunissen, is vanav...

Lees verder