Zorg, onderwijs en cultuur


Een samen­leving waarin iedereen zich thuis kan voelen.

De gemeente zorgt voor inwoners die hulp nodig hebben en organiseert toegankelijke zorg- en ontmoetingsvoorzieningen. Gezonder leven, eten en bewegen spelen een belangrijke rol als het gaat om het voorkomen van ziekte en ongemak. Preventieve gezondheidszorg drukt de zorgkosten als geheel.

Inwoners kunnen hun talenten ontwikkelen door goed onderwijs, betaalbare en gevarieerde sport-, kunst- en cultuurmogelijkheden. Onderwijs en cultuur staan voor de immateriële waarden die de Partij voor de Dieren belangrijk vindt. Daarnaast kan de rol van het onderwijs niet onderschat worden als het gaat om de bewustwording ten aanzien van dierenwelzijn en milieuproblematiek, en de rol van de mens hierin.

Zorg, onderwijs en cultuur

Wat we hebben bereikt

  • Museum Meermanno schrapt fotosessie met roofvogel

    Museum Meermanno heeft afgezien van een geplande fotosessie met een roofvogel naar aanleiding van een brief van de Partij voor de Dieren.

Help mee aan een betere wereld

    Word lid Doneer

Gerelateerd

Problemen Spui­k­wartier stapelen zich op

“Stadhuis blijft muisstil”

Terwijl wethouder Revis druk bezig is de ene na de andere woontoren te presenteren, vergeet hij helemaal de raad te informeren over de voortgang van het nieuwe cultuurpaleis. De gemeenteraad wacht inmiddels al drie maanden op een update van het college. Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Pieter Grinwis (ChristenUnie/SGP) trekken aan de bel. "Aan het begin van dit project heeft het college me...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws