Nieuwe inhou­delijk mede­werker Gemeen­te­raads­fractie Den Haag


27 mei 2010

Midden in alle drukte rondom de landelijke verkiezingen en de installatie van het nieuwe college in Den Haag heeft de gemeenteraadsfractie in Den Haag deze maand een nieuwe fractiemedewerker mogen verwelkomen. Dajenne Ket is dus meteen met haar neus in de boter gevallen! Dajenne is 6 jaar werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij de rechtbank Haarlem, sector Strafrecht. Daar ondersteunde en adviseerde ze de strafrechter en verzorgde ze de concept vonnissen. In haar vrije tijd heeft ze cursussen gevolgd op kynologisch en feline gebied bij het Martin Gaus gedragscentrum. Recent heeft ze haar Vakbekwaamheidsdiploma Honden- en Kattenbesluit gehaald. Voor de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming is ze sinds maart 2007 werkzaam als afdelingsinspecteur in het gebied van Amstelveen.
De reden dat ze de stap naar de Partij voor de Dieren heeft gemaakt is omdat zij zich in alle opzichten kan vinden in waar de partij voor staat: Respect voor mens en dier, duurzaamheid, respect voor natuur en milieu, visie op de lange termijn, opkomen voor de kwetsbaren. Zij wil daar graag aan bijdragen en onderdeel uitmaken van deze partij die zo uniek is in de wereld. Ze hoopt dat ze samen met gemeenteraadslid Marieke de Groot veel kan bereiken de komende 4 jaar.

Gerelateerd nieuws

Haagse premiere Sea the Truth

De film wordt ingeleid door Marianne Thieme, fractievoorzitter Partij voor de Dieren Datum: Vrijdag 28 mei 2010 Aanv...

Lees verder

Coalitieakkoord laat gebrek aan moed, mededogen, ethiek en toekomstvisie zien.

Wanneer je het coalitieakkoord "Aan de slag" leest, zou je zomaar in de illusie kunnen komen te verkeren dat we in een wer...

Lees verder