Partij voor de Dieren Den Haag blijkt geen eendags­vlieg


10 december 2013

De Haagse gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren blijft stabiel in de peiling van het onderzoeksbureau TNS NIPO. Volgens de peiling die vandaag in het stadshuis is gepresenteerd behoudt de Partij voor de Dieren één zetel in de gemeenteraad. Op deze manier blijft zij een stempel op de raad drukken. Waar de partij in 2010 een nieuwkomer was laat zij nu zien geen ééndagsvlieg te zijn. Daar waar andere huidige éénmansfracties hun zetel verliezen, zet de Partij voor de Dieren haar stabiele koers voort.

De verkiezingsstrijd is al in volle gang. Echter, waar de media en andere partijen zich richting op de onderlinge concurrentiestrijd houden wij ons vast aan onze idealen. De kiezers van de Partij voor de Dieren weten waar zij voor stemmen en blijven daarin stabiel. Dit is ook in lijn met de landelijke verkiezingen waarbij wij als partij altijd een vaste achterban hebben.

De Partij voor de Dieren Den Haag vaart op consistentie en stabiliteit. Waar andere partijen water bij de wijn moeten doen voor grote bouwprojecten, meer asfalt en bezuinigingen op zachte waarden zoals natuur, armoedebestrijding, zorg en dierenwelzijn blijven wij denken aan "one-issue": de aarde. Want wij zijn de partij die als enige echt opkomt voor de zorg van onze planeet. Voor nu en onze toekomstige generaties.