Zeg "Ho Ho Ho" tegen dierenleed deze kerst


22 december 2011

Den Haag 15 december 2011 – De Partij voor de Dieren Den Haag roept alle inwoners van Den Haag op om de kerst diervriendelijk te vieren. Zeg tijdens de kerst “Ho Ho Ho” tegen dierenleed! Geen dierenleed op uw bord, aan uw lijf, onder de boom of in een circustent!

De consument is machtig. Als ergens geen vraag naar is zal het aanbod afnemen. Iedere keer dat u uw geld spendeert aan een product brengt u uw stem uit. Stem diervriendelijk! Bijvoorbeeld bij aankoop van uw kerstcadeautjes. Geen jassen met bont en geef enkel verzorgingsproducten die niet op dieren getest zijn! Met kerst is ook je mes en vork een machtig middel om dierenleed in de ban te doen. Een diervriendelijk kerstdiner is net zo lekker en doet bovendien recht aan mooie kerstgedachten zoals mededogen en respect voor al wat leeft.

We roepen u bovendien op geen bezoek te brengen aan het Kerstcircus op het Malieveld. Dit circus maakt helaas gebruik van wilde dieren met al het dierenleed van dien. Onderzoek heeft aangetoond dat het circusleven bij wilde dieren leidt tot ernstige welzijnsproblemen. Houdt deze vorm van “vermaak” niet in stand en bezoek een dergelijk evenement niet. Draag dus uw steentje bij aan een diervriendelijkere wereld en zeg deze kerst “Ho Ho Ho” tegen dierenleed!

Wij staan voor: