Bijdrage Half­jaar­ra­portage Amare Q4


Cie Ruimte

3 juni 2021

Voorzitter,

Het Spuiplein. Er is steeds een botsing tussen een mooi plein en een evenementenlocatie. Waarom wordt zo’n belang gehecht aan het ontvangen van 1000 mensen op deze plek? Is realistisch dat er vaak hier evenementen komen? Ziet de wethouder verder niet meer mogelijkheden om een plek voor de skaters te regelen?

Dan Toren C. Dit heeft ook gevolgen voor het stadsbalkon. Het wordt later opgeleverd; zelfs pas in 2027. Kan het ook betekenen dat als C niet wordt gebouwd dit balkon sneuvelt? Wie is verantwoordelijk voor het bouwen van het balkon? Kan de wethouder ook ingaan op de gevolgen van de late oplevering van de parkeergarage?

Dan de oplevering. Er wordt gedaan alsof Amare met het theaterseizoen opent, maar als het gebouw tot november gesloten is voor grote evenementen; dan is het toch niet open? Kan de wethouder verder aangeven wat dit betekent voor de exploitatie? Kan de wethouder tot slot nog ingaan op de consequenties indien de belastingdienst niet meegaat in de gemeentelijke constructies?


Wij staan voor:

Wij zijn tegen:

Interessant voor jou

Bijdrage Voorstel van het college inzake kapitaalsversterking Stedin

Lees verder

Bijdrage Definitief Ontwerp Middenboulevard Scheveningen

Lees verder

Help mee aan een betere wereld

    Word lid Doneer