Jan Willem van den Bos


Raadslid (tijdelijk vervangend)

Jan Willem van den Bos (hij/hem) is sinds april 2024 raadslid voor de Partij voor de Dieren in Den Haag. Hij vervangt raadslid Hanneke Schmeets voor een periode van vier maanden. Voordat hij bij de partij kwam, had hij verschillende banen, waaronder bij een bank, een moestuin en een tuincentrum. Hij studeerde filosofie en haalde een minor in economie. Jan Willem vindt zijn werk belangrijk omdat hij op wil komen voor de natuur en het groen in en rondom Den Haag.

“Ik wil de natuur een stem geven en ervoor zorgen dat we beter omgaan met de wereld om ons heen.

Hij zet zich deze raadsperiode onder andere in voor meer groen in de stad, veilige losloopgebieden voor honden en een betere leefomgeving voor mens en dier.

Functie: Raadslid (tijdelijk vervangend)
Woordvoerder:
Wonen, Groen en Duurzame Stadsontwikkeling
Stadsdeel: Loosduinen

Gerelateerd

Terugblik op de raad

Een bijzondere raadsvergadering waarbij vooraf een petitie werd aangeboden aan de gemeenteraad voor het behoud van stichting Eekta, een sociaal cultureel centrum voor Hindoestanen. Tijdens het debat over het behoud van stichting Eekta diende onze fractie een motie in om de raad te informeren over de bouwplannen van het gebouw waar de organisatie in zit. Maar ook om afspraken te maken met de beoogd...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws