Nicole Dick


Frac­tie­ver­te­gen­woor­diger/ Frac­tie­me­de­werker

Nicole (zij/haar) werkt sinds augustus 2022 als fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren Den Haag. Daarvoor was ze actief als vrijwilliger in het campagneteam voor de gemeenteraadscampagne van 2022. Tijdens haar studies (cultuurwetenschappen en European studies on Society, Science & Technology) ontwikkelde ze een kijk op de samenleving die later bleek te resoneren met de visie van de Partij voor de Dieren.

“Veel van de problemen en vraagstukken waar we vandaag mee worden geconfronteerd, zijn met elkaar verbonden. Dat betekent dat je ze ook niet los van elkaar kan oplossen. Het pad naar een leefbare toekomst bewandelen vraagt om creatieve oplossingen, waar we samen aan moeten werken.”

Nicole ziet de lokale politiek als middel om concrete dingen te bereiken en om het bewustzijn op het gebied van dier, natuur en milieu te vergroten.

Functie: Fractievertegenwoordiger
Dossiers:
Energietransitie, Milieu, Participatie, Dienstverlening
Stadsdeel: Escamp

Gerelateerd

Den Haag is eerbetoon vege­ta­rische grond­legger rijker

Den Haag heeft officieel een Elisabeth M. Valk-Heijnsdijkbrug. Dit naar aanleiding van een bewonersinitiatief onder leiding van Harry Berg en een aangenomen voorstel van de Haagse Partij voor de Dieren. Vrijdag 12 juli is de brug feestelijk geopend. In de stromende regen verzamelden tientallen mensen zich bij de brug voor dit heugelijke moment. Historische prestaties Elisabeth Valk-Heijnsdijk w...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws