Nicole Dick


Frac­tie­ver­te­gen­woor­diger/ Frac­tie­me­de­werker

Nicole (zij/haar) werkt sinds augustus 2022 als fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren Den Haag. Daarvoor was ze actief als vrijwilliger in het campagneteam voor de gemeenteraadscampagne van 2022. Tijdens haar studies (cultuurwetenschappen en European studies on Society, Science & Technology) ontwikkelde ze een kijk op de samenleving die later bleek te resoneren met de visie van de Partij voor de Dieren.

“Veel van de problemen en vraagstukken waar we vandaag mee worden geconfronteerd, zijn met elkaar verbonden. Dat betekent dat je ze ook niet los van elkaar kan oplossen. Het pad naar een leefbare toekomst bewandelen vraagt om creatieve oplossingen, waar we samen aan moeten werken.”

Nicole ziet de lokale politiek als middel om concrete dingen te bereiken en om het bewustzijn op het gebied van dier, natuur en milieu te vergroten.

Functie: Fractievertegenwoordiger
Dossiers:
Energietransitie, Milieu, Participatie, Dienstverlening
Stadsdeel: Escamp

Gerelateerd

Rem op data­honger Den Haag

De Haagse Partij voor de Dieren wil een rem op de datahonger van de gemeente. Dat stelt de fractie naar aanleiding van verschillende incidenten de afgelopen tijd in vragen aan het college. Robin Smit, fractievoorzitter Partij voor de Dieren Den Haag: ‘Er wordt vooral gekeken naar de meerwaarde van data. Een goed gesprek over hoe ver de gemeente wil gaan ten koste van de privacy van inwoners is er ...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws